2021-04-14 07:45:04• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - Az élet ma szinte beáramlik a sorsodba, sodródj vele!

Napi horoszkóp április 14-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint egyre közelebb kerülhetsz a céljaidhoz. Egy csapásra akár több problémát is megoldhatsz, ma annyira elemedben lehetsz. A legnagyobb hajtóerő persze a számodra a szerelem. Van valaki, aki formában tart.

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

Úgy érezheted, magányos vagy, akkor is, ha van egy társ melletted. Próbáld meg megbeszélni vele gyötrő gondolataidat. Van olyan helyzet persze, amikor a beszéd akarva-akaratlanul is csak eltávolít. De mindig segít egy ölelés, egy mosoly.

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Időről időre szükségét érezheted annak, hogy kiszakadj megszokott környezetedből. Talán úgy is tűnik neked, hogy eleged van a családodból. Pedig, amikor meg távol vagy tőlük, nagyon is hiányoznak. Az egyensúlyt kellene megtalálnod.

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Te általában is igen érzékeny, érzelmes fajta vagy, most azonban ez kezd túllépni minden határon, ami meg különösen a partneredet viselheti meg. Te talán nem is gondolod, de a társad hajlamos magát hibáztatni a te bánataidért.

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Valami, vagy valaki váratlan kavarodást okozhat az életedben. Talán a múltadban van valami, amit még nem sikerült teljesen letisztáznod magadban. A legfontosabb az, hogy önmagadnak ne hazudj semmiben!

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Mélyen magadba kellene nézned, és akkor rá fogsz jönni, hogy mi is az, amin változtatnod kell. A folyamatos önkontroll segít neked abban, hogy ne sodorjanak el az események. Ami történik épülésedre szolgálhat, ha ura vagy a helyzetnek.

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Most a családod a legfontosabb az életedben. Ne hanyagold el őket a munka, vagy a barátok miatt. Igaz, a változatosság neked is kell, de ezt most egy kicsit háttérbe kellene szorítanod, ha jót akarsz magadnak is.

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Ha magányos vagy, ma részed lehet a nagy eseményben: az utcán szembetalálkozol a szerelemmel. Az élet ma szinte beáramlik a sorsodba, sodródj vele! Ha azonban már van társad, keress kapaszkodót!

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Úgy hiszed, hogy teljesen kitárulkozol a világ felé. Pedig még csak félúton vagy. Nagy lépéseket tehetnél ma, és ezzel egyben azt is elérnéd, hogy a világ is megadja végre magát neked.

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

A Bak a nagy tervek embere, és ehhez még olyan szerencsés alkattal rendelkezik, hogy a kitartásnak sincs híján. A távlati terveid ezért jönnek be. Megbízható tartó oszlopa vagy a családodnak is, amire a mai napon különösen szükség lesz.

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Alaposan meg kell szervezned a napodat, ha mindent el akarsz végezni, amit sikerült bezsúfolnod a napi programodba. Elsődleges, hogy rangsorolj. A nagy odafigyelést, ihletet igénylő dolgokat még délelőtt végezd el!

 

Halak: II. 19. - III. 20.

Ma rendkívül sikeres napod lehet: bármibe is kezdesz bele, azt biztosan véghez is viszed. Segítőkre is találsz régi jó barátok, rokoni kapcsolatok által. Ma még a hivatalnokok is a segítségedre lehetnek.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: